sayfa iconHİZMETLERİMİZ

Sürekli Eğitim Merkezi

Muradiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz çalışma kapsamında tahsis edilen yeni binada “Halk Eğitimi ve Sürekli Eğitim Merkezi” çalışmalarıyla ilçemiz gençleri geleceğe hazırlıyoruz. Proje kapsamında “Sürekli Eğitim Merkezi’nde” 2016-2017 yılında kayıtlı 50 öğrenciden 35 tanesi hayallerindeki okullara yerleştiler. ”Sürekli Eğitim Merkezi’nde” elde edilen başarı sonucunda 2017-2018 yılında öğrenci sayısı 130’a ulaşarak eğitim verilmeye başlanmıştır. Öğrencilere sunulan imkanlar arasında; ders kitapları, denemeler, yaprak testler, ücretsiz bir şekilde verilmiştir. Ayrıca köyden gelerek eğitim almak isteyen öğrencilerimize ücretsiz servis sağlanmıştır. Eğitimde fırsat eşitliği sağlanmış olup uzak köylerden sürekli eğitim merkezine gelemeyen kızlarımız tarafımızca ilçe merkezindeki yurtlara yerleştirilmiştir. Gençlerimizin sınava hazırlık sürecini en kolay şekilde geçirmeleri hedeflenmiştir. Ayrıca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan mesleki ve sosyal kurslarla vatandaşlarımızın kişisel gelişimlerine ve de mesleki yeterliliklerine katkı sağlanmaktadır. Halk Eğitimi Merkezi’ inde açılan kurslara katılan bayan vatandaşlarımız aile ekonomilerine katkı sağlayacak beceriler edinmektedirler.

PDF olarak inceleyebilirsiniz.