MURADİYE BELEDİYESİ

HABERLER

MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ERKAN SAVAR’IN 2 NİSAN İLÇEMİZİN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI
02 Nisan 2020 12:36
Muradiye 'Vefa Sosyal Destek Grubu' çalışmalarını sürdürüyor
02 Nisan 2020 11:13
Muradiye 'Vefa Sosyal Destek Grubu' çalışmalarını sürdürüyor
ZABITA EKİPLERİMİZ, MARKETLERDE DENETLEME YAPTI
28 Mart 2020 15:46
ZABITA EKİPLERİMİZ, MARKETLERDE DENETLEME YAPTI
Muradiye Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileriyle ilçemiz genelinde fahiş fiyat ve ürün kalitesi denetimleri yapıldı.Genelge kapsamında fahiş fiyat ve ürün olup olmadığı kontrol edilirken tüm esnaflarımız bu konuda uyarılmıştır.
Belediyelerden vergi payı kesintisi yapılmayacak.
26 Mart 2020 16:55
Belediyelerden vergi payı kesintisi yapılmayacak.
Korona virüsüne karşı tedbirlerin alınması ve arttırılması için belediyelerin vergi payı ödemelerinde borçlarına karşılık 3 milyar TL’lik kesinti yapılmayacağı müjdesini veren Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN ve Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Berat ALBAYRAK'a teşekkürlerimizi borç biliriz.
SİZ EVDE KALIN BİZ SİZE GELİRİZ.
24 Mart 2020 13:21
SİZ EVDE KALIN BİZ SİZE GELİRİZ.
EVDE KAL MURADİYE Koronavirüs tedbirleri nedeniyle,risk grubunda olan 60 yaş ve üzeri büyüklerimizin günlük alışveriş ve ihtiyaçlarına yardım etmek için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor.Muradiye Vefa Sosyal Destek grubu olarak Siz evde kalın biz size geliriz.
VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUMUZ VATANDAŞLARIMIZI SAHİPSİZ BIRAKMIYOR
24 Mart 2020 09:19
VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUMUZ VATANDAŞLARIMIZI SAHİPSİZ BIRAKMIYOR
EVDE KAL MURADİYE! Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını polis ekiplerimiz ve Jandarma personellerimizle karşılamaya devam ediyoruz.‬Vefa Sosyal Destek Grubumuz Vatandaşlarımızı sahipsiz bırakmıyor.
EVDE KAL MURADİYE
24 Mart 2020 09:07
EVDE KAL MURADİYE
Değerli büyüklerimiz çağrı merkezlerimizden bizi arayın ihtiyaçlarınızı biz getirelim.
MURADİYE 'DE HER YER DEZENFEKTE EDİLİYOR.
23 Mart 2020 11:25
MURADİYE 'DE HER YER DEZENFEKTE EDİLİYOR.
Dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Korona virüs salgınına karşı dezenfekte ve temizlik çalışmaları ilçemiz genelinde devam ediyor.Halkımızın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar,dolmuş durakları, eczaneler, Atmler ile virüslerin yayılma ihtimali yüksek olan kalabalık alanlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.
Muradiye'de ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ faaliyetine başladı
23 Mart 2020 09:12
Muradiye'de ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ faaliyetine başladı
‪Yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkması yasaklandı.Muradiye ilçemizde Vefa sosyal destek grubu hizmete başlamıştır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız 112,155 ,156 ve 0432 451 24 00 nolu numaralardan bizlere ulaşabilirler.‬
MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
23 Mart 2020 08:49
MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Bütün insanlığın sıhhatine, afiyetine, selametine vesile olması duasıyla tüm Muradiye’li hemşehrilerimizin Miraç Kandilini kutlar; sağlık ve huzurla Ramazan'a ulaşabilmeyi Cenabı Hakk'tan dilerim.