MURADİYE BELEDİYESİ

HABERLER

ELAZIĞ VE MALATYA SESİNİ DUYAN VAR. MURADİYE BELEDİYESİ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE ESNAF SANATKARLAR ODASI İLE BERABER DEPREM MAĞDURU VATANDAŞLARIMIZA DESTEK.
29 Ocak 2020 19:21
Haydi  Muradiye, Elazığ ve Malatya için tek yürek oluyoruz!
28 Ocak 2020 16:34
Haydi Muradiye, Elazığ ve Malatya için tek yürek oluyoruz!
Muradiye Belediyemiz Elazığ ve Malatya Deprem Bölgemizdeki Vatandaşlarımız için tek yürek.
MURADİYE  BELEDİYESİ’NDEN “ KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE  ” SEMİNERİ
28 Ocak 2020 11:51
MURADİYE BELEDİYESİ’NDEN “ KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE ” SEMİNERİ
Muradiye Belediyesi’nden “ Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ” Semineri
MURADİYE BELEDİYESİ EKİPLERİMİZDEN KAR TEMİZLEME SEFERBERLİĞİ
25 Ocak 2020 22:30
MURADİYE BELEDİYESİ EKİPLERİMİZDEN KAR TEMİZLEME SEFERBERLİĞİ
Muradiye Belediyesi Ekiplerimizden Kar Temizleme Seferberliği
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR BAŞKANLIĞINDA AYLIK  MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI.
24 Ocak 2020 20:39
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR BAŞKANLIĞINDA AYLIK MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI.
Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısı kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR KIZILAY MURADİYE ŞUBESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “1 ÜNİTE KAN, 3 CAN “ KAN BAĞIŞI PROGRAMINA KATILDI.
21 Ocak 2020 11:56
Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR Kızılay Muradiye Şubesi tarafından düzenlenen “1 Ünite Kan, 3 Can “ kan bağışı Programına katıldı.
KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN ERKAN SAVAR, 2019-2020 EĞİTİM YILININ İLK DÖNEMİNİN TAMAMLANMASININ ARDINDAN CUMHURİYET  İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE KARNE DAĞITTI.
18 Ocak 2020 15:42
KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN ERKAN SAVAR, 2019-2020 EĞİTİM YILININ İLK DÖNEMİNİN TAMAMLANMASININ ARDINDAN CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE KARNE DAĞITTI.
Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Sayın Erkan SAVAR, 2019-2020 eğitim yılının ilk döneminin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet İlköğretim okulu öğrencilerine karne dağıttı.
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR’IN DESTEKLERİ İLE “GÖNÜLDEN GÖNÜLE DOST SOHBETLERİ“ PİLOT İLÇE MURADİYE’MİZDE SOHBETLER DEVAM EDİYOR.
18 Ocak 2020 14:19
Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan Savar’ın Destekleri ile “Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri“ Pilot İlçe Muradiye’mizde Sohbetler Devam ediyor.
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR ‘BEN DAHA ÇOCUĞUM' PROJESİNE DESTEK.
13 Ocak 2020 13:35
Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR ‘Ben Daha Çocuğum' projesine destek.
VAN VALİMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN MEHMET EMİN BİLMEZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.
10 Ocak 2020 14:05
Van Valimiz Ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez İlçemizi Ziyaret Etti.