YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekilimiz Sayın Yücel, yol yapım ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Muradiye Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekilimiz Sayın Harun Yücel, ilçemizde yapılan çalışmaları dikkatle takip ediyor. İlçemiz merkezinde yapımı devam eden yol çalışmasını yerinde inceleyen Sayın Yücel, “Bu arada esnafımızla istişare ettik ve halkımızın da beğenisine sunduk. Çalışmalarımızın beğenilmesi bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor.” dedi.

Şehitlerimizi unutmadık

Mezarlık yolu kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Sayın Yücel, şehitlerimiz de unutmadı ve onlar için dua etti. Gece gündüz demeden hafta sonu bile çalışan başkanımız, ilçe için elinden gelenin fazlasını yapmak için emek veriyor. Sayın Yücel’e, inşaat mühendisi Rasim Özekçi de eşlik etti.

• YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ