BİR BALANS AYARI VERDİLER VELHASIL

Tiyatro Balans ekibi Muradiyelilere keyifli anlar yaşattı.

Muradiye Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekilimiz Sayın Harun Yücel, ilçemizde sosyal faaliyetlere de imza atmaya devam ediyor. Tüm alanlarda ilçemizin güzelleşmesi için mücadele veren Sayın Yücel, bu kez tiyatro etkinliği ile gündemdeydi.

Oyun yoğun ilgi gördü

Muradiye’ye gelen Tiyatro Balans ekibi, iki seans olarak düzenlenen Hikâye-i Kaymakam isimli tiyatro ile konuklarına keyifli anlar yaşattı. İstanbul’dan gelen ekip, izleyicilere mesaj verirken hem düşündürdü hem de güldürdü. Kazım Karabekir salonunda  sahnelenen tiyatroya öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Tiyatro Balans ile eğlendiler

Yönetmenliğini Metin Karaman’ın yaptığı oyun, Ömür Akkan, Muhlis Asan, Ceren Bayir, Selin Köktener, Sezen Ürgen, Hakan Fidan ve Ergin Yıldız tarafından sahnelendi. Yaklaşık iki saatlik tek perdelik oyun, büyük ilgi gördü. Oyunda bir kaymakamın başından geçen olaylar trajikomik bir dille anlatılıyor.

• BİR BALANS AYARI VERDİLER VELHASIL