BABA ALDI ÇOCUKLARINI GELDİ KAYMAKAMA

Okula gitmek istemeyen iki çocuğumuzu kaymakamımız Sayın Yücel, ikna etti

Eğitim şart anlayışında olan ve her çocuğun muhakkak okullu olması gerektiğini söyleyen Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Harun Yücel, iki çocuğumuzu da öğrenci olmaya ikna etti.

Çocukları ikna etti

Biz okumak istemiyoruz diyen iki çocuğu, babaları ikna edemedi. Son çare çocuklarını kaymakamımıza getiren baba, çareyi buldu. Kaymakamımıza çok üzgün bir şekilde gelen baba, sonunda mutlu oldu. Durumu öğrenen Sayın Yücel, makamında çocuklarımızla ve babaları ile buluştu ve çocukları ikna etti.

Çocukları çok seviyorum

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Sayın Yücel, “Çocukları çok seviyorum ve eğitim için elimden geleni yapıyorum. Özellikle uzak mahalle okullarına tam destek vermek, bir nebze olsun bizi mutlu ediyor.”

Çocuklar okula gidecek

Sayın Yücel, çocuklarımıza birer bisiklet de hediye etti. Çocuklar okula gideceklerine dair söz verdiler.