ESNAF ÇAYININ TADI BİR BAŞKA OLUYOR

Muradiye Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekili Harun Yücel, esnafımızın çayını içti.

Hizmetleri ile Muradiye halkının gönlünde yer tutan Muradiye Kaymakamımız ve Belediye Başkanvekili Harun Yücel, esnaf ziyaretindeydi. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Sayın Yücel, esnafımız ve vatandaşlarımız ile birlikte çay içti.

Muradiyeliler ziyaretten memnun kalıyor

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Yücel, “Ziyaretlerimiz esnafımızı ve milletimizi memnun ediyor. Özellikle çay ocaklarında vatandaşlarla yaptığımız sohbetler ve dert dinlemeleri de bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bize Allah razı olsun ve ilçemize yıllardır yapılmayanı yaptınız diyorlar.” şeklinde konuştu.

Halkımız hizmetlerden en iyi şekilde faydalanacak

Muradiye halkının belediye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanacağını söyleyen Sayın Yücel, “En önemlisi belediyemizin hiç bir borcu yoktur. İnsanımıza en güzel şekilde hizmet vermenin huzuru içerisindeyiz. Esnafımızın da vatandaşımızın da yanındayız. Muradiye’nin gelişmesi ve kalkınması için hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

• ESNAF ÇAYININ TADI BİR BAŞKA OLUYOR