Ülkemizin orman varlığını artırmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes” adı verilen ve Türkiye’yi rekora taşıyacak ağaçlandırma seferberliği kapsamında fidanlar toprakla buluşturuluyor.

Muradiye Anadolu Lisesi bahçesinde Geleceğe Nefes Ol Kampanyası kapsamında İlçemizde 11.11.2020 Çarşamba günü saat 11.11-13.00 arası 250 fidan toprakla buluştu.

Fidan dikim etkinliğine Kaymakamımız Sayın Erkan SAVAR Jandarma Komutanı J.YB Evren KAPTAN Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amir ve Memurları, Öğretmenler, Öğrenciler, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri katıldı.

• "GELECEĞE NEFES OL" Kampanyası Kapsamında İlçemizde Ağaç Dikimi Gerçekleştirildi.