Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Erkan SAVAR, Hayvanların sulanması için hayvan sulama kanalları (svat) çalışması, Sarı mehmet, akçaçay ve esenkoç hayvan sulama swatları, Uluşar - Otlakbaşı arasında yapılan köprüsü, dağören mahallesine yapılan köprü ile yapımı tamamlanan tüm çalışmaları Van Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şube şefi Metin Durmuş’tan bilgi alarak yerinde inceledi.

Ayrıca Kaymakam Sayın SAVAR  Dağören ve Akçaçay mahallesi arasındaki yol genişleme çalışmalarınıda yerinde inceledi

• Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR, Van Büyükşehir ve Belediyemizin Yapımını Tamamladığı Çalışmaları Yerinde İnceledi.