İLÇEMİZDE İŞYERİ AÇILIŞI

İlçemiz Lise Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Öz-Ka Avm’nin açılışı yapıldı.

İşyerinin açılışı için yapılan programa Kaymakamımız Sayın Erkan Savar, ilçemizdeki kurum amirleri ile davetliler katıldı. Açılış programında yaptığı konuşmada işyerinin ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulunan Kaymakamımız, “Muradiye'de  ekonomik anlamda gelişmelerin olduğunu görmekten mutluluk duymaktayım. Yeni işyerlerinin açılması, yeni istihdam kapılarının açılmasını da beraberinde getirmektedir. İlçemizde ekonominin gelişmesi ve yeni iş alanlarının açılması için Muradiyeli işadamlarımıza büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu anlamda bizler de elimizden gelen gayreti ve desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından işyerinin kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı. Kaymakamımız ve davetliler işyerini gezerek işyeri sahiplerinden bilgiler aldı.

• İLÇEMİZDE İŞYERİ AÇILIŞI