Muradiye'de ki Camilerimiz Cuma Namazına Hazır

Muradiye Belediyemiz, Korona virüs tedbirleri kapsamında 29 Mayıs'ta başlayacak Cuma Namazı öncesinde belirlenen alanda temizlik çalışmalarında bulundu. Korona virüs tedbirleri kapsamında 29 Mayıs'ta ilk Cuma Namazının kılınacağı duyurusu ile birlikte Muradiye'de, namaz kılınacak bölgeler Muradiye Kaymakamlığı ve müftülük tarafından belirlendi. Bunun üzerine Muradiye Belediyemiz de, Cuma Namazı kılınacak alanlarda dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarında bulundu. Cuma Namazı öncesinde çalışmalarını tamamlayan ekipler, bölgeleri cemaate hazır hale getirdi.

“SECCADENİZİ VE MASKENİZİ YANINIZDA GETİRİN, ABDESTSİZ GELMEYİN”

Muradiye  İlçemizde genişliği ve şartları uygun olan toplam 3 cami ile merkezde bir pazar alanında yaklaşık iki ay sonra cuma namazı eda edilecek.Cuma Namazı kılınacak alanlarımız Merkez Camii arka tarafındaki Pazar Alanın, Merkez Kandahar mahallesi baraj camii avlusu, Ebu'l Kasım camii avlusu, Kandahar mahallesi Vadi camii avlusunda ve Tüm Köylerde uygun görülen yerlerde Cuma Namazları kılınacaktır.

• Muradiye'de ki Camilerimiz Cuma Namazına Hazır