Muradiye Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Türkiye'yi etkisi altına alan küresel salgın sebebiyle vatandaşların evlerinden çıkmaması, restoran, lokanta ve kafe gibi yerlerin kapanması bölge halkı tarafından bakılan hayvanları da olumsuz etkiledi. Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Sayın Erkan SAVAR’ın talimatlarıyla, ilçenin belirli noktalarına yiyecek bırakılarak hayvanlara yiyecek yardımı yapıldı.
Muradiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokak hayvanlarını mağdur etmemek için sahipsiz hayvanlara yiyecek yardımlarını sürdürüyor.ilk günden itibaren düzenli şekilde doğadaki sahipsiz hayvanlara yiyecek yardımı yapan ekiplerimiz kedi ve köpekler için yol kenarlarına yiyecek ve içecek bıraktı.

• Muradiye Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı