Muradiye Kaymakamlığı "Vefa Sosyal Destek Grubu" Ekipleri Vatandaşların Yanında

Muradiye Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu  siz değerli büyüklerimizden isteğimiz evlerinizde sağlıcakla kalın,Biz ihtiyaçlarınızı sizlere ulaştırırız.

Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Erkan Savar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların mağdur olmaması için seferber olduklarını söyledi.

Ekiplerin 24 saat esasına göre çalışma yürüttüğünü belirten Savar, salgın sürecinin en iyi şekilde atlatılması için ekiplerin çalışmalara devam edeceğini kaydetti.

İhtiyaçların ekiplerce evlere teslim edildiğini anlatan Sayın Savar, kent sakinlerinin evde kalarak uyarılara uymasıyla salgının önüne geçebileceğine dikkati çekti.

• Muradiye Kaymakamlığı "Vefa Sosyal Destek Grubu" Ekipleri Vatandaşların Yanında