Muradiye 'Vefa Sosyal Destek Grubu' çalışmalarını sürdürüyor

İlçemiz genelinde 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı nedeniyle mağdur olmamaları için 112,155,156 ve 0(432)451 24 00 numaralı çağrı merkezleri üzerinden corona virüs salgını tedbirleri kapsamında vatandaşların alışveriş, temizlik ve sağlık kontrolü gibi ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyor.  65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı kapsamında vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunun yaptığı faaliyetlerle ilgili Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR’’Vefa Sosyal Destek Grubumuz, ilçemiz genelinde 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olup, evlerinden çıkamayan kıymetli büyüklerimizin zorunlu ihtiyaçlarını evlerine ulaştırıyor” ifadelerini kullandı.  Vefa Sosyal Destek Grubunda; Polis ekipleri, Jandarma ekipleri, Gece Bekçileri, Belediye Personeli ve Kızılay ekipleri görev alıyor.

• Muradiye 'Vefa Sosyal Destek Grubu' çalışmalarını sürdürüyor