EKİPLERİMİZ, HAMİLE KADIN İÇİN SEFERBER OLDU.

MURADİYE İLÇE MERKEZİNE 13 KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ YUKARI ARGİT MAHALLEMİZE BAĞLI DEMİRTEPE MEZRASINDA SANCILARI BAŞLAYAN FADİME ERTÜZ İSİMLİ HAMİLE KADINININ YAKINLARI SAĞLIK EKİPLERİNDEN YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU. KAR VE TİPİ NEDENİYLE MEZRAYA ULAŞAMAYAN SAĞLIK EKİPLERİ KARA SAPLANIP MAHSUR KALDI. BELEDİYE EKİPLERİMİZCE 112 EKİPLERİNE KURTARMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRA EKİPLERİMİZ 1,5 SAATLİK ÇALIŞMA İLE YOLU AÇARAK SAĞLIK EKİPLERİNİ MEZRAYA ULAŞTIRDI.

Muradiye ilçe merkezine 13 kilometre uzaklıktaki Yukarı Argit mahallemize bağlı Demirtepe Mezrasında sancıları başlayan Fadime Ertüz isimli hamile kadınının yakınları sağlık ekiplerinden yardım çağrısında bulundu. Kar ve tipi nedeniyle mezraya ulaşamayan sağlık ekipleri kara saplanıp mahsur kaldı. Belediye ekiplerimizce 112 ekiplerine kurtarma çalışması gerçekleştirildikten sonra Ekiplerimiz 1.5 saatlik çalışma ile yolu açarak sağlık ekiplerini mezraya ulaştırdı. İlk müdahalesi evinde yapılan hamile kadın an itibariyle 112 ekiplerince Çaldıran Devlet hastanesinde tedavi altına alınmak üzere götürüldü.Mesai Mefhumu gözetmeksizin 7/24 Muradiye Belediye başkanlığımıza bağlı karla mücadele ekiplerimiz özverili çalışmalarına devam etmektedir.

• EKİPLERİMİZ, HAMİLE KADIN İÇİN SEFERBER OLDU.