Karla mücadele kapsamında ilçe merkezimize 10 km uzaklıkta olan Beydağı mahallemizde 6 yaşındaki bacağı kırılan küçük kardeşimize yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşamayan sağlık ekipleri Belediyemiz ve Büyükşehir ekiplerimizden yardım istedi. Ekipler yoğun kar yağışına rağmen özverili çalışmaları ile yolu açarak sağlık ekiplerini mahallemize ulaştırdı. İlk müdahalesi evinde yapılan 6 yaşında ki çocuğa ardından ilçe hastanesinde tedavi altına alındı.

• KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA İLÇE MERKEZİMİZE 10 KM UZAKLIKTA OLAN BEYDAĞI MAHALLEMİZDE 6 YAŞINDAKİ BACAĞI KIRILAN KÜÇÜK KARDEŞİMİZE YOĞUN KAR YAĞIŞI VE TİPİ NEDENİYLE ULAŞAMAYAN SAĞLIK EKİPLERİ BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİMİZDEN YARDIM İSTEDİ.