BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİMİZ KARDAN KAPANAN YOLU AÇIP, HASTAYA ULAŞTI.

Başkanlığımıza bağlı ekiplerce gültepe mahallesine bağlı han mezrasında mahsur kalan doğum hastası bir vatandaşımız an itibariyle belediyemiz ve büyükşehir ekiplerimizce 112 ekiplerine ulaştırılmıştır. Vatandaşlarımız için seferber durumda olan ekiplerimiz tüm olumsuz hava şartlarına rağmen aralıksız çalışmalarına devam ettirmektedir.

Başkanlığımıza bağlı ekiplerce gültepe mahallesine bağlı han mezrasında mahsur kalan doğum hastası bir vatandaşımız an itibariyle belediyemiz ve büyükşehir ekiplerimizce 112 ekiplerine ulaştırılmıştır. Vatandaşlarımız için seferber durumda olan ekiplerimiz tüm olumsuz hava şartlarına rağmen aralıksız çalışmalarına devam ettirmektedir.

• BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİMİZ KARDAN KAPANAN YOLU AÇIP, HASTAYA ULAŞTI.