VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI EKİPLERİMİZ KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YOĞUN FIRTINAYA RAĞMEN SÜRÜYOLU MAHALLEMİZE BAĞLI HOPİK RAMPASINDA MAHSUR KALAN ARAÇLARI KURTARMA ÇALIŞMASI AN İTİBARİYLE SONA ERMİŞTİR. EKİPLERİMİZ BÜTÜN OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN ÇALIŞMALARINI DEVAM ETTİRMEKTEDİR.

Van Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerimiz karla mücadele kapsamında yoğun fırtınaya rağmen Sürüyolu mahallemize bağlı hopik rampasında mahsur kalan araçları kurtarma çalışması an itibariyle sona ermiştir. Ekiplerimiz bütün olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarını devam ettirmektedir.