EDREMİT KAYMAKAMI VE VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETER VEKİLİ MUHAMMET FUAT TÜRKMAN VE BERABERİNDEKİ MİSAFİRLER, KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Edremit Kaymakamı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammet Fuat Türkman ve beraberindeki misafirler, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakamımız Ziyaretleri nedeniyle Edremit Kaymakamı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammet Fuat Türkman’a teşekkür etti. Ziyaretin ardından Van Büyükşehir Belediyesine bağlı yol yapım şube şefliğinde incelemelerde bulundular.