MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR MURADİYE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN CAMİ ODAKLI DİN HİZMETLERİ KAPSAMINDA HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDEN “CAMİYİ SEVİYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ” PROGRAMINA KATILDI.

Muradiye Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan Savar Muradiye Müftülüğü Tarafından Cami Odaklı Din Hizmetleri Kapsamında Her Yaş Grubuna Hitap Eden “Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz” Programına Katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, “okula giden çocukların ara tatil dönemlerinde cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmak” amacıyla yarıyıl tatil arasında uygulanan “CAMİYİ SEVİYORUZ NAMAZLA BULUŞUYORUZ”  adlı program hazırlandı.

Ödüllü olan programa öğrencilerin yarıyıl tatilinde cami görevlilerine gelerek kayıt yaptırdılar. Öğrenciler kayıtlı olduğu camiye günde beş vakit namaza gelerek ve ezber yaparak puan kazandılar. Puan sistemine göre öğrenci sabah 30, öğle 15, ikindi 15, akşam 15, yatsı 25 puan, Ezberlenen her sure ve dua başına 50 puan, Çocuğun kendisiyle birlikte cemaatle namaza katılan bir yakını için her vakit başına ek puan almaya hak kazanan öğrenciler. Okul düzeylerine göre kategorize edilen öğrenciler aldıkları en yüksek puana göre sıralanarak. Birinci, ikinci ve üçüncü olan çocuklara Muradiye Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan Savar ödüller verdi.

• MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR MURADİYE MÜFTÜLÜĞÜ  TARAFINDAN CAMİ ODAKLI DİN HİZMETLERİ KAPSAMINDA HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDEN “CAMİYİ SEVİYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ” PROGRAMINA KATILDI.