Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR ‘Ben Daha Çocuğum' projesine destek.

Türkiye genelinde erken yaşta evlilikleri önlemek için Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Emin Bilmez'in himayesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından "Ben Daha Çocuğum" projesi kapsamında Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Sayın Erkan SAVAR ve  ilçe jandarma ekipleri  Kemerköprü Mahallesinde ki  ilkokulu ziyaret ettiler.

Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti modeliyle hazırlanan proje ile ilgili jandarma ekipleri, vatandaşların bilinçlendirilmesi ve erken yaşta evliliklerin önlenmesi amacıyla kent merkezi ve köylerde çalışmalarını sürdürüyor.

• MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR ‘BEN DAHA ÇOCUĞUM' PROJESİNE DESTEK.