Van Valimiz Ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez İlçemizi Ziyaret Etti.

Belediye Başkanlığımızda Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Erkan SAVAR  ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Sayın Valimiz Belediyemizde vatandaşlarımıza hizmet veren birimleri ziyaret edip yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Akabinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını Ziyaret Eden Valimiz Sayın Mehmet Emin BİLMEZ ziyaretinin ardından ilçemizden ayrıldı.

• VAN VALİMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN MEHMET EMİN BİLMEZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.