MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR, ALKASNAK MAHALLESİ İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ.

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR, Alkasnak Mahallesi İlkokulunu ziyaret etti.

Alkasnak  İlkokulu'nu ziyaret eden kaymakamımız bir dizi incelemelerde bulundu. Sayın kaymakamımız, müdür ve öğretmenlerden okulun durumu ile ilgili bilgi aldı. Sınıfları gezen kaymakamımız çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmeleri için tüm imkanların kullanılacağını belirti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR’ın okul ziyaretine, İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Evren KAPTAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş eşlik etti.

• MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR, ALKASNAK  MAHALLESİ İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ.