İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCIMIZ VE VALİMİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy biri dizi incelemelerde bulunmak üzere Muradiye’mize teşrif etmiştir. Sayın içişleri bakan yardımcımız ve Sayın Van Valimiz Mehmet Emin Bilmez, kurum amirleri ile birlikte ilçemize ziyarette bulundular.

Bakan Yardımcımız Sayın Ersoy ve Sayın Valimiz Bilmez’i, Muradiye Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Harun Yücel, AK Parti Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı, Muradiye İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Evren Kaptan, Muradiye İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, Muradiye İlçe Müftüsü Abdulselam Özdere ve kurum amirleri karşıladı.

Sayın bakan yardımcımız ve Sayın Valimiz, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Harun Yücel’i makamında ziyaret etti. Sayın Yücel, ziyaretleri nedeniyle Sayın bakan yardımcımıza ve Sayın Valimize teşekkür etti.

Sayın bakan yardımcımız, sayın valimiz ve sayın kaymakamımız esnaf ziyaretinde bulundular ve vatandaşlar ile sohbet ettiler. Ardından iki köyde taziye ziyaretinde bulundular.

Sayın bakan yardımcımıza, Van İl Emniyet Müdür Vekili Halil İbrahim Dilek ve Van İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Naci Akkaş da eşlik etti. Bakan yardımcımız Sayın Ersoy ve Valimiz Sayın Bilmez, çeşitli ziyaretlerinin ardından ilçemizden ayrıldı.

• İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCIMIZ VE VALİMİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ