AKİF'İ ANMAK VE ANLAMAK

Mehmet Akif Ersoy, Muradiye'de anıldı. Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, 12 Mart İstikal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü programı düzenlendi.

Programa kaymakamımız Sayın Harun Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Evren  Kaptan, Cumhuriyet Savcısı Emre Torun, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Müftüsü Abdulselam Özdere, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Bülent Durmuş, kurum amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda, günün anlam ve önemine dair konuşmayı Bendimahi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkçe öğretmeni İsmail demir yaptı. 7. sınıf öğrencisi Şeyda Erdem, istiklal marşını okudu. Günün anlam ve önemine dair sinevizyon gösterisi ve TRT yapımı belgesel sunumu yapıldı. 9. sınıf öğrencisi Eylül Tayanöz, Bülbül şiirini okudu. Bendimahi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencilerinin hazırladığı tiyatro ve orotoryo gösterisi sunuldu.

• AKİF'İ ANMAK VE ANLAMAK