Kahramanlarımızı Dualarla Andık.
03 Mart 2020
Kahramanlarımızı Dualarla Andık.
KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN ERKAN SAVAR BALAKLI MAHALLEMİZ VE MEZRASINDA BULUNAN İLKOKULLARI ZİYARET ETTİ.
21 Şubat 2020
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR MURADİYE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN CAMİ ODAKLI DİN HİZMETLERİ KAPSAMINDA HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDEN “CAMİYİ SEVİYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ” PR
03 Şubat 2020
MURADİYE BELEDİYESİ’NDEN “ KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE ” SEMİNERİ
28 Ocak 2020
MURADİYE BELEDİYESİ’NDEN “ KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE ” SEMİNERİ
KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN ERKAN SAVAR, 2019-2020 EĞİTİM YILININ İLK DÖNEMİNİN TAMAMLANMASININ ARDINDAN CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE KARNE DAĞITTI.
17 Ocak 2020
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR’IN DESTEKLERİ İLE “GÖNÜLDEN GÖNÜLE DOST SOHBETLERİ“ PİLOT İLÇE MURADİYE’MİZDE SOHBETLER DEVAM EDİYOR.
17 Ocak 2020
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR ‘BEN DAHA ÇOCUĞUM' PROJESİNE DESTEK.
13 Ocak 2020
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR, ALKASNAK MAHALLESİ İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ.
10 Ocak 2020
MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HARUN YÜCEL, SARAÇ MEZRASI İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ
19 Mart 2019
MURADİYE’DE ŞEHİTLER ADINA KÜTÜPHANE AÇILDI