sayfa iconETKİNLİKLER

KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN ERKAN SAVAR, 2019-2020 EĞİTİM YILININ İLK DÖNEMİNİN TAMAMLANMASININ ARDINDAN CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE KARNE DAĞITTI.

Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Sayın Erkan SAVAR, 2019-2020 eğitim yılının ilk döneminin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet İlköğretim okulu öğrencilerine karne dağıttı.

İlçe jandarma komutanı Evren Kaptan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş  ve öğretmenler tarafından okul bahçesinde karşılanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz sayın SAVAR ülkemizin en büyük zenginliğinin genç nüfus olduğunu vurgulayan ve karne heyecanı yaşayan çocuklara tatillerini faydalı faaliyetlerle geçirmelerini tavsiye etti.Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz sayın SAVAR, “Çocuklar tatilin keyfini çıkarın. Ders çalışmak isteyen ders çalışsın, kitap okumak isteyen kitap okusun, oyun oynamak isteyen oyun oynasın. Anneler ve babalar sizlerde çocukları çok sıkmayın. Onları dışarı çıkartın, gezdirin, film izlemeye götürün. “ifadelerini kullandı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Erkan SAVAR veli ve öğrencilerle bir süre sohbet ederek “ Tatilde güzelce dinlenin, ama dinlenirken bol bol kitap okuyun ve tatilinizi en iyi şekilde değerlendirin” tavsiyelerinden sonra program sona erdi.