sayfa iconETKİNLİKLER

MURADİYE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN ERKAN SAVAR’IN DESTEKLERİ İLE “GÖNÜLDEN GÖNÜLE DOST SOHBETLERİ“ PİLOT İLÇE MURADİYE’MİZDE SOHBETLER DEVAM EDİYOR.

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan Savar’ın Destekleri ile “Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri“ Pilot İlçe Muradiye’mizde Sohbetler Devam ediyor.

Sayın Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ'in eşi Meral BİLMEZ Hanımefendi nin himayelerinde Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan SAVAR'ın destekleriyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kordinatörlüğünde Gönüldeden Gönüle Dost Projesi kapsamında pilot ilçe olarak belirlenen Muradiye İlçesi ve köylerinde Muradiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, İlçe Müftülük ve İlçe Sağlık Müdürlüğü, işbirliği ile Aile İçi Şiddetle Mücadele,Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele, İntaharları Önleme,Madde Bağımlılığı ile Mücadelede ,Aile içi İletişim ve Mahremiyet Eğitimleri ile ilgili eğitimlere aynı hızla devam ediliyor. İlçemiz Açıkyol Mahallesinde yapılan eğitim Muradiye Sosyal Hizmet Birim Sorumlusu Erkan BAYRAM İlçe Sağlık Müdürü Cumali DEMİRKOL ve ilçe Müftüsü Abdulselam ÖZDERE tarafından verildi. Eğitim sonunda vatandaşlarla sohbet edilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR  Gönülden gönüle dost sohbetlerinin tüm mahallelerimizde yapılacağını belirtti.