sayfa icon Planlanan Projeler

"Prestij Caddesi" Projesi Çalışmasına Başlandı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Yücel'den Muradiye'ye "Prestij Caddesi" Projesi Çalışması

Muradiye Kaymakamlığı ve Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Ok Meydanı Caddesinde prestij caddesi dönüşüm çalışmalarına başladı.Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Harun Yücel, İlçe Ak Parti Başkanı İbrahim Vanlı ve Mühendislerimiz ile beraber incelemeler başladı. Ok Meydanı Caddesinin modern bir görünüme kavuşturulacağı prestij caddesi projesi kapsamında, ilk olarak trafiğe kapanacak ve yürütülen prestij caddesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından, asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme, peyzaj ve üst yapı düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek.İçinde Kafeler, mini çarşı, park, oturma park alanı ve daha bir çok güzel çalışmalar ile ilçemize renk katacağız.

Projenin Fotoğraf Galerisi

• "Prestij Caddesi" Projesi Çalışmasına Başlandı