sayfa icon Planlanan Projeler

Merkez İlçe Terminali

50 ARAÇLIK DEPOLAMA ALANI HİZMETE BAŞLAYACAK

Van Büyükiehir Belediyesi, her geçen gün araç filosunu genişleten Muradiye Belediyesi için, 50 araçlık depolama alanı projesini tamamladı. Proje bu yıl hayata geçecek.

İlçe yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Muradiye ilçesinde 50 aracın park edebileceği 306 metrekarelik modern bir araç depolama alanı inşa edecek. Projesi tamamlanan çalışmanın kısa bir süre sonra başlaması hedefleniyor.

Araç depolanma projesinde, 4 adet acente, bekleme salonu, ıslak hacimler, ısı merkezi, mescit, büfe, su deposu ve elektrik odasının yanı sıra 50 adet minibüs için oto park yer alacak. Bu yıl hayata geçecek Etüt ve Projeler Dairesi tarafından hazırlanan projenin 2018 yılı yatırımları çerçevesinde hayata geçirilmesi hedefleniyor. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte ara sokaklarda park eden ilçe minibüsleri modern bir alana kavuşmuş olacak.

Projenin Fotoğraf Galerisi

• Merkez İlçe Terminali