sayfa icon Devam Eden Projeler

3 Adet Açık Semt Sahası

“Hareket et sağlıklı yaşa” sloganıyla yola çıkan Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Harun Yücel, ilçemizin spor alanlarını da genişletiyor.

İlçe merkez mahallelerimize 3 adet semt sahası için yapım çalışmalarına başlayarak spora ve sporcuya verdiğimiz değeri gösterdik. Gelecek nesillerin daha olanaklı alanlarda daha başarılı olabilmeleri ve sportif faaliyetleri sergileyebilecekleri için semt sahalarımızı halkımızın hizmetlerine sunuyoruz. Ayrıca mahalle parklarımıza da spor aletleri yerleştirerek halkımıza spor yapma imkanı da sunduk.

Yeni sportif alanlar oluşturulacak Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız aracılığıyla basketbol sahaları, tenis kortu ve 500 kişilik bir spor salonunu ilçemize kazandıracağız. Ayrıca Spor Toto desteğiyle 3 adet semt sahası daha hizmete başlayacak. Arsa tahsis işlemleri belediyemiz tarafından gerçekleştirilecektir.

Projenin Fotoğraf Galerisi

• 3 Adet Açık Semt Sahası