sayfa icon Biten Projeler

Canlı Hayvan Pazarı

Daha önceleri ilçenin boş alanları halkın deyimiyle meydan olarak kullanılıyordu. Halkın ilkel koşullarda alışveriş yapmak zorunda kaldıgı bu boş alanlar, ilçemize hiç yakışmıyordu.

“Bir ilçede nasıl hayvan pazarı olmaz?” diyerek bu durumu kabullenmeyen Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Harun Yücel, ilçeye modern bir hayvan pazarı kazandırdı. Işte şimdi oldu Belediyemizin yeni projesi ile ilçemizde artık modern bir hayvan pazarı var. Toplam 11 bin 500 metrekare alana kurulan hayvan pazarı yapımı tamamlandı. Pazarımız toplamda 900 metrekare padok, 1.050 metrekare kapalı alan, 60 metrekare ahır, 240 metrekare idari bina, 1.900 metrekare araç park alanı ve 3000 metrekare yeşil alandan oluşuyor.

Projenin Fotoğraf Galerisi

• Canlı Hayvan Pazarı