MURADİYE BELEDİYESİ

HABERLER

Muradiye İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Harun YÜCEL, SGK merkezinin açılması için girişimlerde bulundu
28 Mayıs 2018 12:24
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Programı Düzenlendi
27 Mayıs 2018 13:58
İlçemiz Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşının Kabulünün 97. Yıl dönümü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma programı düzenlendi.
Belediye Dershanemiz Eğitime Devam Ediyor.
27 Mayıs 2018 13:53
Belediye Dershanemiz Eğitime Devam Ediyor.
Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sn. Harun YÜCEL Bey'in desteğiyle Muradiye Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan Mezun Öğrencilere yönelik Üniversite Hazırlık Kursunda eğitimlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Deneme Sınavımızı yapıldı.Bir insanın geleceğine yön vermek gerçekten çok önemli.
Uyuşturucu madde bağımlılığını anlatan "Sahte Cennet" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
27 Mayıs 2018 13:48
Muradiye Kaymakamlığı, Muradiye Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen uyuşturucu madde bağımlılığını anlatan "Sahte Cennet" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
Hoşgeldin Küçük Melek Projesi
27 Mayıs 2018 13:46
Hoşgeldin Küçük Melek Projesi
Sayın Serap YÜCEL Hanımefendi Hoşgeldin Küçük Melek Projesi kapsamında hazırlanan hediyeleri ailelerine vererek Küçük Meleklerle ilgilendi.
İlçemiz Ağaçlandırma Çalışmalarımızla Yeşilleniyor
27 Mayıs 2018 13:42
İlçemiz Ağaçlandırma Çalışmalarımızla Yeşilleniyor
İlçe merkezimizin daha güzel görünüme kavuşması için Belediye Başkanımız Sayın Harun YÜCEL in talimatlarıyla yeşillendirme çalışması devam etmektedir.
Aydınlatma ve Işıklandırma Çalışmalarımız
27 Mayıs 2018 13:35
Aydınlatma ve Işıklandırma Çalışmalarımız
İlçemiz Merkez ve Mahalle yollarının Işıklandırma çalışmalarını Başkanımız Harun YÜCEL'in takibi ve talimatlarıyla tamamlanmış bulunuyoruz. Tüm Halkımıza Hayırlı Uğurlu Olsun.