MURADİYE BELEDİYESİ

HABERLER

Merkez Camii’nde “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri Anma” Programı İcra Edildi
29 Mayıs 2018 14:59
Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle Muradiye Kaymakamlığı ve Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığınca Merkez Camii’nde mevlit ve Kur’an-ı Kerim okutuldu. Daha sonra İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Harun Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Binbaşı Murat Akyol ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Muzaffer Sönmez, kendi elleriyle cemaate üzüm hoşafı ve ekmek ikram ettiler.
Kaymakam Eşinden Hasta ve Yaşlılara Ziyaret
29 Mayıs 2018 14:57
Kaymakam Eşinden Hasta ve Yaşlılara Ziyaret
KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ HARUN YÜCEL 12. TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİSİNE KATILACAK MURADİYE MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ.
29 Mayıs 2018 14:53
Güllüçimen Mahallesinde 3 Metre Karda Yeni Çevre Yolunda Belediyemizin Yol Açma Çalışması
29 Mayıs 2018 14:50
İlçemize bağlı Güllüçimen Mahallesi yollarında karla mücadele devam ederken,Muradiye Belediye ekiplerimiz ise karın 2-3 metreyi bulduğu bölgelerde yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Muradiye' De 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Coşkuyla Kutlandı.
29 Mayıs 2018 14:44
Muradiye' De 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Coşkuyla Kutlandı.
İlçemiz Muradiye' de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen program ilk olarak Hükümet Konağı önünde başladı.
Türkiye Geneli Orta Okullar Arası Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları Konulu Resim Yarışmasında Türkiye'de 3. Olarak Derece Girdik.
29 Mayıs 2018 14:41
Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Türkiye geneli düzenlemiş olduğü ortaokullar arası 15 Mart Tüketici günü konulu Resim yarışmasında Muradiye Beydağı Ortaokulu 7.sinif öğrencimiz Dilara ÖZTÜRK Türkiye 3.sü secilmiştir.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Programı Düzenlendi
29 Mayıs 2018 14:38
12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşının Kabulünün 97. Yıl dönümü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma programı düzenlendi.
Muradiye'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
29 Mayıs 2018 14:31
Muradiye'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Harun Yücel Eşi Serap YÜCEL İlçemiz Halk Eğitim Bünyesinde düzenlenen etkinlikte kadın kursiyerlerimizin ürünlerini sergilediler.
Muradiye, 2018’de doğalgaz kullanacak..
29 Mayıs 2018 14:27
Muradiye, 2018’de doğalgaz kullanacak..
Muradiye Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Harun YÜCEL ile görüşmeye gelen BOTAŞ Genel Müdürlüğü, Muradiye'ye 2018 yılı içerisinde gaz arzının sağlanacağını açıkladı. Şehir merkezindeki dağıtım çalışmalarını ise, Van merkezde de gaz dağıtımı yapan, Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından yapılacak.
Muradiye İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Harun YÜCEL, SGK merkezinin açılması için girişimlerde bulundu
28 Mayıs 2018 12:24