EN'LER ARASINDAYIZ

Van Ekonomist Dergisi'nin düzenlediği Van'ın Enleri 2018 yarışmasında biz de varız.

Hizmetleri ile ön plana çıkan Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekilimiz Harun Yücel, en iyiler arasında olduklarını söyledi. Van Ekonomist Dergisi'nin düzenlediği Van'ın Enleri 2018 yarışmasında en iyi belediye kategorisinde yarıştıklarını belirten Sayın Yücel, "İlçemiz için yaptığımız hizmetler ortadadır. Yaşanabilir ve huzurlu bir Muradiye için her alandaki projelerimizi yürütüyoruz. En iyi hizmetlerimiz ve projelerimiz ile en olmayı hakediyoruz" dedi.

"Vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz"

Göz dolduran çalışmalara imza attıklarını hatırlatan Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Sayın Yücel, "Sosyal projelerden eğitime, sağlıktan park ve bahçelere birçok alanda kayda değer çalışmalarımız var. Örneğin ilçemize doğalgaz kazandırıyoruz. Vatandaşlarımızdan oy vererek belediyemize sahip çıkmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Nasıl oy kullanılıyor?

www.vaninenleri.com adresine girilerek, en başarılı belediye projesi kategorisinde Muradiye Belediyesi'ne oy verebilirsiniz.

"Muradiye Şelalesi Projesi'ne destek verebilirsiniz"

Sayın Yücel, "Van'ın EN nadide ferahlık tarihi mekanlarından biri olan Muradiye Şelalesi için hazırladığımız proje ile yarışmaya katılıyoruz. Muradiye Şelalesi'nin tüm güzelliği ile hayatımıza renk katması adına hazırladığımız projenin EN iyi proje olduğuna inanıyoruz ve tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz." dedi.