TARİHTE DERİN İZLER BIRAKAN BU MİLLET BOYUN EĞMEYECEKTİR

FETÖ’cü hain darbe girişiminin ikinci yılını idrak ediyoruz. 15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti işgal edilmek istendi. İçerideki ve dışarıdaki düşman kuvvetleri başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ülkemizin geleceğine darbe vurmak istediler. Bilmedikleri bir şey vardı, bu millet artık eski millet değildi. Kendi geleceğini ve vatanını hainlere bırakacak değildi.

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın çağrısı üzerine bu millet dünyaya bir demokrasi dersi verdi. Meydanlara inen milletimiz yazdığı 15 Temmuz destanını taçlandırdı. Milli ve manevi değerlerini asla terk etmeyeceğini net bir şekilde ortaya koyan bu millet, mayasında kardeşlik olduğunu bütün dünyaya gösterdi.

FETÖ’cü hainler şunu bilsinler ki bu millet ve bu vatan asla bölünmeyecektir. Birlik beraberlik ve kardeşlik asla zedelenmeyecektir. Tarihin derinliklerine derin izler bırakan Türk milleti müreffeh geleceğini yakalayacaktır ve asla ihanete boyun eğmeyecektir.

Kurulmuş olan yeni sistem ile Türkiye’miz 2023 vizyonuna emin adımlarla ilerleyecektir. 15 Temmuz’da bu vatan canlarını vermekten çekinmeyen 248 şehidimizi asla unutmayacağız.

Türkiye genelinde aylarca demokrasi nöbeti tutan bu millet, her türlü takdire şayandır. Hem Van’ımızda hem Muradiye’mizde demokrasi nöbeti tutan milletimize minnettarız.

15 Temmuz’un ikinci yıl dönümünde şehitlerimiz saygıyla yad ediyoruz.

Harun YÜCEL

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili