BU PARKTAKİ KEYİF BAŞKA YERDE YOK!

Muradiye’de yapılan bu parkta çayınızı veya kahvenizi yudumlarken, kitabınızı da okuyabilirsiniz.

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekilimiz Harun Yücel, sosyal projelere de imza atarak adından söz ettiriyor. Sayın Yücel, bu kez farklı bir çalışma ile gündemde. Muradiye merkezde farklı bir mekan hizmete girecek. Kitap Kafe Park ihalesi yapıldı ve çalışmalar başlanarak ilk adım bugün atıldı.

Bir eksik daha tamamlandı

Kitap Kafe Park ile ilgili konuşan Sayın Yücel, “Projenin tamamlanması ile birlikte Muradiye’mizin ihtiyacı olan sosyal alanlardan bir ihtiyaç daha giderilmiş olacak. Asmalı kafe önü ile dostların binasının yanında kalan alanda yapılacak olan park 546 metre kareden oluşuyor. Kitap Kafe Park, tüm donanımları ile halkımızın hizmetinde olacak. Parkın tamamlanması ile birlikte kitap kafede aynı anda hizmete girmiş olacak.” dedi.

Parkta neler var?

Parkta 1500den fazla kitap ve modern ahşap kitaplıklar, oturma bankaları, pergoleler, çöp kutuları, ışıklandırmalar, ağaç ve bitkilendirme çerçevesinde peyzajlı alanlar olacak.

• BU PARKTAKİ KEYİF BAŞKA YERDE YOK!