Muradiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki alt yapı ve yeşil alan çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri olan Meslek Yüksek Okulu karşısında yeni park yapımını denetleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Harun Yücel, çalışmalar hakkında İmar Müdürü İnşaat Mühendisi Rasim Özekçiden bilgi alıp işçilerle sohbet etti. Muradiye semt pazarının karşısındaki alanda park yapımı başlayacak park içerisinde çocuk oyun alanları, kamelyalar yer alacak. Başkan Yücel “ Belediye olarak hemşerilerimizin taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu parkımızı ve semt pazarımızı da en kısa sürede tamamlayıp Muradiyeli hemşerilerimin hizmetine sunacağız” dedi.

• Başkan Yücel Muradiye Etkinlik Parkı çalışmasını, Semt Pazarını, Şelale Caddesi kaldırım çalışmasını yerinde inceledi.