Kaymakam Harun YÜCEL Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Salonunda ilçenin sorunlarını hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yapmak üzere Muhtarlar ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıda mahallelerin sorunları hakkında muhtarlar ihtiyaç ve sorunlarını dile getirdi ve bu sorunlar için çözüm yolları hakkında karşılıklı olarak istişare yapıldı. Kaymakam Harun YÜCEL konuşmasında toplantının amacının aracısız bir şekilde sorunların karşılıklı dile getirilip, bu sorunlara ortak bir çözüm yolunun bulunabilmesi olduğunu söyledi. Toplantıya Yavuzselim Muhtarı bulunduğu engel durumundan dolayı Kaymakamımız kendisi ile bizzat yakından istişare etti. Muhtarlar ise Kaymakam Harun YÜCEL'e teşekkür ederek, bu tarz toplantıların verimli olduğunu ve belli aralıklarla tekrar edilmesini istediklerini belirttiler.

• Nisan Ayı Muhtarlar Toplantısı İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Harun YÜCEL Başkanlığında yapıldı.