TÜBİTAK-"12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması"bölge finallerine kabül edilen İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerimizin sevinç ve heyecanlarına ortak olduk.Final öncesi Sayın Kaymakamımız Harun Yücel ve sevgili eşi Serap Yücel'le başarılı bir sunum gerçekleştiren ve Muradiye İlçemizi Değerler Eğitimi ve Türkçe alanında Van'da temsil edecek olan danışman öğretmenlerimiz Ayla Demir, Ebru Sürme, Muhammed Türkay Çoşkun,öğrencilerimiz Merve Çiftçi,Nehir Güler,Yusuf Yiğit'i bir kez daha kutlar,finallerde başarılar dileriz.

• KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ HARUN YÜCEL 12. TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİSİNE KATILACAK MURADİYE MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ.