sayfa iconETKİNLİKLER

KARDEŞLİK SOFRASINA DAVET

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Harun Yücel, herkesi kardeşlik sofrasına davet etti.

Mübarek Ramazan ayı bereketiyle geldi. 11 ayın sultanı evlerimizi ve sofralarımızı şenlendirdi. Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Harun Yücel, vatandaşları kardeşlik sofrasına davet etti. Kaymakam ve Başkanvekili Yücel, “Muradiye Belediyesi olarak, vatandaşlarımızla kardeşlik sofrasında buluşuyoruz. Herkesin bu kardeşlik soframızdaki yerini almasını istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını cani gönülden kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Belediye önünde iftar
Ramazan ayı boyunca 1000’er kişilik olmak üzere haftada 3 gün iftar verilecek. Muradiye Belediyesi önündeki iftar yemeğine, herkes davet edildi.