Projeler

Belediyemizden Küçük Bebek Projesi

İlçemiz tarafından hayata gerçekleştirilen “Hoş Geldin Bebek“ projesi kapsamında yeni bebeği olan aileler evlerinde ziyaret edilerek aramıza yeni katılan minik yavrulara bebek seti hediye ediliyor. Projeye Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Fatih ÇELİKEL ‘in bizzat kendisinin de katılımıyla ailelerimize ziyaret ediliyor hediyeleri veriliyor. Diğer Mahallelerimizdeki yeni doğan bebeklerimize Belediye Ekiplerimizce ziyaret edilmektedir.
         Sosyal sorumluluk ve Sosyal Belediyecilik kapsamında hayata geçirilen projenin ,hem yeni bebeği olan ailelerin mutluluğuna ortak olunması hem de ailelere verilen hediye sepeti ile yeni doğan bebeklerin 0-2 ay arasındaki ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.
         İlçemizin farklı mahallerinde hayata gözlerini yeni açan  minik Muradiyelilerin ailelerine Belediye Başkanı Mehmet Fatih ÇELİKEL’in  yazdığı hoş geldin notu da takdim ediliyor.

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Başkanımız